• 115
    gece oynanan 22 aralık 2019 toronto raptors dallas mavericks nba maçının ozellile 2.yarısını tekrarından bant yayından biyerden mutlaka izlemenizi öneririm. toronto maça gelmemiş gibiydi attığı girmiyor ve hiç savunamiyordu. son çeyrek başlangıcı formalite gibiydi keza s sport yorumcuları da torontonun salon gösteri ekibinin çeyrek başında klasikleşen salon şovunu görünce "keşke bu maç yapmasalardı" dediler haklı olarak. ve o toronto 23 sayı farkı 6 buçuk dakikada kapadı ve sonunda maçı yendi.
    bu maç bir basketbolsever olarak hikayesiyle izlenmesi gereken bir maç olmasının yanında son 10 yılda normal sezondaki bir nba maçının en büyük geri dönüşüymüş, tarihteki de 3.sıra imiş.
    bu maç için o oynadı bu oynamadı gibi şeyler konuşulabilir keza 2 takımın da önemli isimleri eksikti. ama değinmek istediğim nokta şu ki bu maç nba da çok görmediğimiz taktik savaşının uygulanmasıydı. normalde nba da şutu daha iyi olan kazanır ve savunma spacing ve adamının önünde kalmak, yapabilirsen top çalma veya blok ile sınırlıdır. ama bu maçta son çeyrek başlarken toronto öyle bi savunma ve topa baskı yaptı tam bir euroleague maçı gibiydi ki rick carlisle gibi bi koç bile müdahale edemedi uzun süre.
    burdan galatasaray futbol takımımıza bağlayalım. eğer kenardan doğru teşhis ve müdahaleyi alabilirsek oyuncudan bağımsız bu ligde başarılı olur ucl de nal toplamayı bırakırız. biz geri dönüşlerin takımıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın