resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23040
    eleştirilmesi imkansizmis hatta yanlislari sorgulanamazmis gibi davranilan teknik direktorumuz. gayet de elestiriyorum. bunu yaparken gecmisini, bu takimin hagi ile beraber gelmis gecmis en önemli ismi oldugunu es gecmiyorum. kendisini cok sevdigimi hatta bir yilbasinda tanisma sansi bulup ona sarildigimi da hatirlatmak isterim. benim icin kahraman bir figürdür.
    ama fatih hoca iletisim, öz elestiri, takim yaratabilme, teknik ekibini ilerletebilme, oyuncuya göre oyun kurabilme konularinda bütünüyle sınıfta kaldi bu sezon.
    normal sartlarda bir teknik direktorun bu kadar berbat sonuclar sonrasi coktan gitmis olmasi lazimdi. burada terim'in gitmesinin taraftarda yaratacagi infial göz önünde bulunduruluyor ve bu sonsuz döngü maalesef devam edecek gibi duruyor.
    emre mor, nzonzi, vs derken fatura surekli cesitli oyunculara kesiliyor ama düzelen bir durum da yok ortada.
    sonumuz hayrolsun.

    ha bir de acaba kac yasina kadar sabahin 8'inde kalkip 20'li 30'lu yaşlardaki genc adamlarla sabah aksam antrenmana cikmasi, deplasmanlara gitmesi, kar kış demeden saha icinde bulunmasini bekliyoruz? ben son 2 sampiyonluk sonrasi hala ondan daha fazlasini isteyerek kendisine haksizlik edildigini dusunuyorum.
    bence fatih hoca bu sezon daha üst bir kimlikle genc bir teknik heyetin başinda, ayni zamanda alt yapimizin gelismesi icin planlama-programlama işlerinde bulunmaliydi. hala belhandaymış, selçukmuş, emreymiş bunlarla uğrasiyor. ona da yazik, takima zaten yazik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın