resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22892
    "allah kerim, fatih terim" diyerek başlayacağım diye söz vermiştim kendime. ilk entry'im vira bismillah.

    benim için dünyanın en iyi türk teknik direktörüdür. 1996 ile başlayan süreçten günümüze -2000 kupa seramonisi benim hatırladığım ilk sahnedir galatasaraylılığıma dair- yaşattığı başarıları düşündüğümde bir kez daha sevdiğim teknik direktördür. eski bir tv önünde star tv açık. elinde kumandayla tv'nin 1 metre önünde "bu anı kaçırmamalıyım" heyecanıyla bakmıştım. hagi'nin seramoniye çıktığı an, bugün şu paragrafı yazmamı sağlayan an'a kadar aklımdaydı. "gittikçe daha iyiye gideceğiz" der hep fatih hocam, bittiği yere kadar bende bu armayı sevmeye devam edeceğim.

    meğer o an hayatımdaki üzüncümede sevimcime de yansıyan ki renge malik olmuşum. aradan çeyrek asır geçti. herşeyi unutuyorum ama herşeyi... sadece tek bu görüntü: hagi sahaya çıkıyor ve başladığım yere dönüp bir daha geri dönüyorum. her düştüğümde bu gelir aklıma.

    genç aslanlara tavsiyem: galatasarayımıza bu adamdan daha iyi türk teknik direktör olmadığıdır. aklımızda sürekli rakibi boğan, koşan, coşkulu, hızlı oyunu getiren kişidir. bu adam kulubedeyse, ben tv karşısında acayip rahat olanlardan oldum hep. o sebeple bırakın sezonu 10+'da bitireceksek de fatih terim'le bitirelim. sonra bir daha başlayalım.

    edit: hagi uyardı, gizli bakınız için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın