• 23599
    avrupada rakiplerini sahayı dar eden takımdan aman ligde şampiyon olup avrupada da ayak bastı parası alır, yakalarsak 2-3 puan alır, averaj takımı olur geri döneriz kafasında olduğu sürece bir yol olmayacak takımdır. bu mentalite aslında ilk başta nekadar hoş gelsede bir süre sonra sizin vizyonunuzu minnacık yapmaya mahalenizde ki şampiyonluklarla mutlu olmaya itecekdir. bir adım sonrası ise 80 öncesine dönmek olcaktır. yanlış hatırlamıyorsam eski wembleye türk milli takım otobusu geldiginde abdulkerim durmaz otobusden inip stada kosar adım gitmiş, sebebi ise wembleye ilk ayak basan türk futbolcu olmakmış. bizimde durumumuz bu gidişle ona dönecek diye ödüm kopuyor. çünkü şampiyonlar liginde son 35 maçta 2 galibiyet , 6 maç sonunda 13 isabetli şut 1 gol atan takım haline dönüşen takım ligde 68defa üst üste şampiyon olsun değeri yoktur. çünkü bizim mottomuz türk olmayan takımları yenmek, yenemedin mi ozamanda ingilizler gibi birlikte oynamak. ama son 2 senede bunların çok uzağındayız.

    olay makas falan değil. kimse makas demesin avrupada makas vardıda nerdeyse as oyuncularının girdigi son dakiklarına 10 kişi kalmış rakibine kendi sahanda 2-0 yenilmek hemde o takımın tuzlaspor olması için makasa biçer dövere gerek yok sanırım.

    bu takım çalıştırılmıyor. çok acık belli. ya bırak birlikte oynamayı taç atmayı bile bilmiyorlar. lige göre uzun oyuncu grubumuz var kornerden golumuz yok. takım korner calısmıyor. pas oyunu diyoruz. tamamen memurlar.net'den toplanmış memur abilerimizin pazartesi 10-11 halı saha macındaki gibi "beyler paslı oynuyoruz" mottosuyla oynanan maclar. oradada yaratıcılıkdan uzak sadece yana geriye pas yaparak barcelona oldugunu sanan bir grup memur abimiz ile bizim hocamızın oynattıgı futbol arasında fark yok. asagı yukarı kimi futbolcular 2 senedir, bazı grup ise 7-8 aydır birlikte oynamasına rağmen okadar birbirlerinden bir haberdarlar ki anlatılmaz.

    bunun sorumlusu yuzde yuz hocadır. nasıl basarıyı hocaya yazıyorsak bu basarısızlıgıda hocaya yazmamız lazım. ama hoca ya durumun farkında değil yada komik olmayan bir birol güven dizisi karakteri gibi davranıyor bilinmez memnun gozukuyor. yuzumuze baka baka yalan soyluyor. nesteri vuramıyor. aman feghuli, belhanda kızmasın diye rezil oynamalarına ragmen cak yapmak icin kendi alanından futbolcunun ayagına gidiyor. ki bu adam ellen roadda emre kırmızı kart gördü diye nerdeyse 35.000 insan önünde emreyi dövecekti.

    bilemiyorum. ama ne olursa olsun ümid varmı bence yok. bu sene böyle geçer belki şampiyon oluruz. olduktan sonra imparator ulan der arkadaslar ama yemisim sampiyonlugu tekrardan diyorum 6 maçtan sonra 1 gol atmış 13 isabetli şut cekmissek türkiyede ki bütün kupalar içimdeki acıyı söndürmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın