• 107
    nba 2019-2020 sezonunun 1/4'lük kısmı geride kalırken tüm takımlar arasında en beklenmeyen sıçramayı yapmış takım. bir mavericks taraftarı olarak ve ben buradaki birçok arkadaşım playoff yapar mıyız diye düşünürken gerek spurs ve portland'ın kötü başlangıcı gerekse gsw'nin bir anda silinmesi ile dallas kendine sadece yer bulmakla kalmadı, başat takımlarla da rekabet eder halde buldu.

    şu ana kadar oynadıklar 21 maçta 15-6 gibi gayet iyi bir galibiyet yüzdesiyle batıda 4. sıradalar. geride kalan 21 maçta ligin en iyi takımlarından olan lakers ile 2 defa, clippers, nuggets, rockets, raptors ve celtics ile birer defa oynadı. lakers, nuggets ve rockets'ı deplasmanda yenerken, raptors'ı içeride yenmeyi başardı. clippers'a içeride, celtics'e de deplasmanda yenildi.

    şu an önünde nispeten 3 kolay maç var; pelicans, kings ve meksika'da oynanacak olan pistons maçı. ardından da doğunun en iyi 5 takımı ile, sırasıyla, miami, milwaukee, boston, philadelphia ve toronto ile arka arkaya oynayacaklar. eğer beklentinin aksine durumda olmasalardı sonraki 3 maç da spurs, warriors ve lakers ile. bu nasıl fikstür lan vicdansızlar? eğer dallas bu maçlar serisi sonunda, ki sonuncusu 30 aralık'ta, ocak ayına 21-11 girerse artık olmuş demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın