resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22560
    ya herkes sanırsın anasının karnından 100/100 galatasaray sevgisiyle doğuyo.

    doğdun, 0/100.

    geldin 3-4 yaşında dayın, amcan, abin, baban seni doldurdu doldurdu, 10/100.

    bu kadar lan. galatasaray sevgimiz 100 üzerinden hesaplanacaksa, hani babadan miras vs diyoruz ya, en fazla 10/100.

    peki noluyo da o 100 sınırına geliyoruz. kahramanlarımız oluyo canım kardeşim. benimki prekazi'ydi. o attı ben sevindim, o attı ben sevindim, tanju attı, uğur attı, falco attı, feldkamp geldi, torsten attı, hakan attı, tugay attı derken belki 40/100 oldu.

    sonra fatih terim geldi. 1, 2, 3, 4 derken uefa kupası, ayrıldı gitti hemen ardından, süper kupa, bi daha şampiyonluk, bi daha, bi daha. uyurken galatasaray uyanırken galatasaray diyorsak bu adamların sayesinde.

    şimdi benim 100 üzerinden 100lük galatasaray sevgim varsa bunun yarısından çoğu fatih terim sayesinde.

    o daha büyük, bu daha büyük, geçin bu işleri. belki bir çoğumuz/çoğunuz fatih terim olmasa "futbol ne ya, 22 adam bir topun peşinde koşuyor" diyecektik. ne anlatıyorsunuz siz allah aşkına?

    e efendim fatih terim olmasa başkası olurdu. olsaydı kardeşim, başkası olsaydı onu da böyle severdik. hamza olsaydı, tudor olsaydı, hagi olsaydı, bülent olsaydı. olsaydı kardeşim, hepsine şans geldi. demek ki o işler öyle kolay değil.

    fatih terim'in galatasaray sevgisi tartışılıyor. hiç tartışmayın, engin verel zamanında şunu dedi; fatih adanada oynarken milli takımda benim oda arkadaşımdı. kendisi beşiktaşlıydı, beşiktaş'a da gitmek istiyordu ama galatasaray bitirdi transferini.

    evet fatih terim beşiktaş'lıdır. en azından gençliğinde öyleydi. beni ilgilendiriyor mu? hayır. galatasaray sevgisi ilgilendiriyor mu? o da hayır. banene lan galatasarayı ne kadar sevdiğinden. bana galatasarayı ne kadar sevdirmiştir, beni ilgilendiren tek konu budur. gerisi de lafı güzaftır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın