• 23279
    mevcut sorunları analiz ederken realist olmak elzemdir. içinde bulunduğumuz zaman diliminde en büyük sorunu teknik kadrosudur. teknik kadrosu derken sadece fatih terim değil, tüm teknik ekipten bahsediyorum. eldeki futbolcu grubu eğer iyi futbol oynamıyorsa bunun çözümünü türkiye odalar ve borsalar birliği veya fiskobirlik’ de aramak yanlış olur.
    baktığımız zaman teknik ekipte işinin ehli, pofesyonel bir kadro değil de tanıdıklarla oluşturulan bir kadro görüyoruz, tıpkı ülkemiz gibi takımımız da teknik açıdan yetersiz yönetiliyor.
    geçmişle övünmek ya da herkesin hakkını vermek adil bir davranıştır iyidir tabii ki. geçen seneden beri fatih terim’ i en çok eleştirenlerden biriyim, ben galatasaraylıyım fatih terimci değilim, geçen sene şampiyon oldu bu takım evet ama başakşehir yerine şampiyonluk kültürü olan bir rakip ile yarışsak o kadar geriden gelip şampiyon olmak öyle kolay olmazdı. geçen sene fatih terim oyuna müdahil olamıyor eski enerjisi, dominantlığı ve isteği yok dediğimizde tefe konuluyorduk ama durum maalesef artarak devam etti.
    şimdi vasıf açısından eksik, evlat kontenjanından girerek oluşturulmuş bir teknik ekip ile devam ediyoruz ve futbol takımımız 30 yıldır gördüğüm en kötü takımlardan hem de 30 yıldır gördüğüm kağıt üzerinde en iyi takımlardan biri olmasına rağmen.
    şimdi bu durumdan aslında normalde fatih terim silkelenmesi ile kurtulacağımızı düşünürdüm ama o etkiler 2010lu yılların başında bitti, modern futbola entegre olamadı ve ben ders almam ders veririm mottosu oluştu.
    şu an bana kimse garanti edebilir mi ki sene sonu selçuk inan’ın sözleşmesi bitince teknik kadroya katılmayacak diye, peki selçuk teknik kadroya katılsa ne verecek takıma. işte bu zihniyet bizi daha da geriye götürüyor maalesef. son iki sene şampiyon olduk evet ama takır takır oynayarak mı şampiyon olduk yoksa en az kötü biz olduğumuz için mi? zaten bu sorunun cevabını şampiyonalar ligi maçalarımıza bakarak bulabiliriz.
    rüyadan uyanmanın zamanı geldi, geçici bir dalgalanma değil içinde bulunduğumuz süreç, tepe üstü gitmeye ramak kaldı, herkesin kendisine gelmesi lazım. yönetim zaten terime karşı pasif olduğu için tamamı ile fatih terimin moduna kalmış durumdayız. eğer kendisine gelirse bu sene yine şampiyon oluruz çünkü kadromuz lig için yeterli, sadece henüz futbol oynamıyoruz.
    eğer o veya bu şekilde bir durum olur fatih terim giderse de kuzey avrupa ekolünden bir teknik direktör gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın