resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22255
    bu kadar çok düşmanı olduğu yerde böyle başarılar yakalaması bile takdire şayan. hayır bir de tek tek hoca saymışlar şu boşta bu boşta diye. kimi aklınca laf sokmuş, kimi nefretini kusmuş. psg, madrid ile toplam 3 maç yapmışsın biri hariç diğerlerinden puan koparma aşamasına gelmişsin ama gücün yetmemiş. götünü kurtardı dedikleri zidane'ın takımı ligde lider. vay anasını yaw. cidden eğitilmez bu taraftar.
    mesela mancini'yi çok severdim. hala yolumuz keşissin isterim. cidden değiştirmek istedi çoğu şeyi ama adam gitti. neden? çünkü ne istediği adamları aldık ne de bütçe verdik. prandelli geldi. adamın eline dzemali'yi, pandev'i verdik. 10 hafta sonra o da yolcu. sneijder, muslera ve melo'nun god mode on yapmasıyla şampiyon olmuştuk en son. ne yabancılar geldi, gitti. yine o "geri kalmış" , kaybettiğinde "kendinden bir şey gitmeyen" adam toparladı kulübü. halbuki ununu elemiş eleğini aşmışken, kariyerini en tepede bitirecekken bugün bazıları istifa diyor, ben olsam utanırdım diyor. adam elit hocalar listesinde ve kariyerinin son demlerinde 6 yiyor. harbiden bir şey kaybetmiyor yaw.
    bu sezon şampiyon olamasa son 3 sezonunda 2 şampiyonluk görmüş olacak. yeniden hakettiği yere getirdi takımı. bunca başarıyı yabancı bir hoca yakalasa bugün eleştirenleri bir tanesi bile sesini çıkarmayacaktı. yabancı hoca olsun da taştan olsun zira.
    ffp kıskacından yeni kurtulmuş inter'e 170 milyon euro harcattı conte. o da aldıkları 6-7 oyuncu. hala daha söyleniyor adam. sen aldığın kadar sat, içtiğin kadar öde, yediğin kadar pisle gibi saçmalıklarla uğraşırken kimi getirebilirsin? milan hoca bulamıyor. milan ya. hadi getirin boştaki hocaları. maaştan başka bir şey için gelirler mi? hangisi fatih hoca kadar düşer takımın üstüne. hangisi kim kiralıkta diye bakar. kim kariyer düşüşündeki kiralıklarla uğraşır? verir bonservisli listesini yaslanır arkasına. alınırsa alınır alınmazsa ekime der geçer.

    hoca linnes-mariano konusunda sonuna kadar hatalı. nagatomo, belhanda, soso gibi isimleri sattıramamakta hatalı. göndermesi gerekiyordu. bir şekilde o yapacaktı. babel transferi hatalı. ama bunlar ffp kıskacındaki bir takımın alacağı risklerdi aldı. yapacak bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın