resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22253
    dün dünde kaldı, bugün yeni şeyler söylemek lazım. kredisi tüken-ir. romantizm yaşamak isteyen sevgilisini-eşini şarap içmeye götürsün. bulunduğumuz yerde bir galibiyet milyon eurolarla ölçülüyor.

    fatih terim, kendine gel! sözünün arkasında dur! bugün takımda revizyona gitsen kimse neden 6 yedi takım diye sana yüklenme di. sen hala nagatomo ve mariano ısrarını sürdürüyorsun. utanmanda yok! utanman olsaydı eğer taylan'a 10 dakika süre verirdin. adem büyük'ün emeklerine hürmet ederdin. karşı takımda bile alt yapıdan 2-3 futbolcu var.

    galatasaray taraftarı, empati yapın sezon başından beri çalışıyorsunuz forma bekliyorsunuz ama her gün yatan, sahada yürüyen adam hala sürekli önünüzde 11 çıkıyor. her hafta hocanız çıkıp belki ben hata yaptım belki de 18-19 yaşında çocukları oynatmam lazım diyor. sonraki hafta yine aynı ümit, yine aynı hayal kırıklığı ile her hafta olduğu gibi boynumuz bükük ayeılıyorusunuz.

    fatih terimin olduğu yerde artık adalet yoktur! en azından yeni fatih terim çok değişik birisi, ben böyle bir fatih terim tanımıyorum.

    kusura bakma hocam! kendi düşen ağlamaz. sen kendine acımıyoesun ki ben sana acıyayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın