resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22237
    her başarıda nasıl ilk seni övüyorsak, her hezimette ilk seni anarız hocam, kusura bakma. biz senin kaşını gözünü değil seni sen yapan değerleri sevdik. gözü kara olmanı, adaletli olmanı, hatandan dönmesini bilmeni, işler kötü gittiğinde yaptığın müdahaleleri, oyunu okumanı... ama şimdi hepsinin yerinde yeller esiyor. yanındakiler zaten evlere şenlik, her dediğine kafa sallamaktan başka bişey yapmıyorlar. senin hazreti "ego"na da öyleleri gerek dimi hocam. sen "ders almazsın ders verirsin" dimi hocam. 4-1-4-1 dimi hocam. aman vazgeçme hocam aman. "fatih terim geri vites yaptı" derler allah muhafaza.
    biz seni gözümüzden sakınıyoruz, bunu bize niye yapıyorsun hocam. nerdeyse her mevkide isim olarak tarihin en iyileri var şuanda ama bu kadroya bu rezil oyunu oynatmak da bir başarı.
    6 kasım 2002'de batista'yı oyundan aldığında "eyvah, tarihi fark geliyor" diye bağırmıştım birahanede, yanılmadım. bu maçtan öncede en az 5 yiyeceğimizi biliyordum. senin egon aklının önüne geçtiğinde geçmiş olsun biz galatasaraylılara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın