resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22188
    eskiden "hatalarımızı gördük ve gerekli değişiklikleri yapacağız" dediğinde gerçekten değişiklikler yapardı. denerdi, reaksiyon verirdi ve çoğunda da başarılı olurdu. bu sene 15 maçtır aynı taktiği deniyor ve her maç olay daha da boktan bir yere gidiyor.

    eskiden "bazılarına son şansını verdim" dediğinde o arkadaşlar bir daha sittin sene forma şansı bulamazdı. şimdi şortu indirip sahaya sıçsalar yine her maç 11'deler.

    eskiden "yenildik ama oyundan memnunum" demezdi. şimdi her maç sonu sadece bahane dinliyoruz.

    eskiden "gençlere şans vereceğim" dediğinde verirdi.

    eskiden de inattı ama hiçbir döneminde bu kadar kötü bir galatasaray'a inat etmemişti.

    noldu sana hoca? allah aşkına yetmez mi artık? aynı oyuncularla, aynı boktan oyunla 15 maçtır aynı şeyi deneyip hiçbirinde bu takım 15 dakika bile iyi top oynamamışken hala daha neyi bekliyorsun?

    ben ocak ayına kadar bu topçuları görmek istemiyorum. dayanmak zorunda da değilim. her sene aynı şeyler yeter ya. çıkar 20 yaşındaki çocuğu oynat bundan daha mı kötü olacak? ocak ayında da yap ne yapacaksansa.

    bu kadar ruhsuz ve ölü takım istemiyorum. yeter!

    edit: asla görevi bırakması taraftarı değilim. aksine devam etmeli ve bizi bu bataktan da çıkarmalı. ancak kendisine gerekli eleştiri ve tepki de gösterilmeli ki eğer olayların ciddiyeti içerde hala anlaşılmamışsa bile anlaşılmalı artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın