resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22083
    9'da 8 şampiyonluğu hoca ne zaman yaptı hatılamak mümkün değil. esasında geçen yıl başakşehir bir önceki yıl beşiktaş şampiyon oldu. leş takım ile hocanın son iki yıl şampiyon olmasının kredisini hocaya yazamayanları anlayabilmek mümkün değil.

    taçsız kralı genç yaşında emekli edenler hocayı da genç yaşında emekli etmeye çalışıyor hoca tekerli sandalye ile dahi olsa alzheimer olmadığı sürece takımın başında olmalı.

    son 7 yılda avrupa'dan gelen ortalamanın çok üstünde iki yabancı, ortalama iki yabancı toplam 4 yabancı fatih terim'in yaptıklarının yanına yaklaşamadı. fatih hoca hayatta ve hasta olmadığı sürece takımın başında olmalı.

    14 seneyi yaşayan her taraftar hocanın yanındadır. namağlup ligi averajla ikinci bitiren dünyadaki tek takımdır galatasaray. winnerlık kodları fatih hoca ve taraftar birleşmesi ile oluşmakta.

    "hem biz hem terim açısından en doğrusu bu işi daha fazla uzayıp tatsızlaşmadan sonlandırmak" burası galatasaray taraftar portalı. ali koç'un, başakşehir'in, nihat özdemir'in değirmenine su taşıyan her söylem çok üzücü. hocanın son beşiktaş maçı röportajını 15 dakika zaman verip lütfen izleyelim. sorumluluğu üstüne aldığını 3 veya 4 kere söyledi. ezbere hoca sorumluluğu sürekli başkalarına atıyor söylemlerini terk edelim.

    takım yaşlı, yavaş, mücadele etmiyor, boşa kaçmıyor ve fatih terim döneminde görülmedik bir şekilde pozisyona giremiyor. en az 5 oyuncu kadro dışı kalmalı ve ocak ayında satılabilecek bir veya iki genç oyuncu kadroya eklenebilmeli (ffp). hoca hatasını kabul etti ve devrim sürecine başlayacağını söyledi. aralık ayında hocanın takımı kendine gelecektir. ffp varken tek şansımız fatih hoca. şampiyon yapamasa dahi hükümet, devlet ve para baronlarına karşı hocaya tam destek bizim şu dönemde ana ilkemiz olmalı. hocaya destek olmayan her taraftar ali sami yen bey'in ve taçsız kralın ilkelerine ve galatasaray sevgisine kanımca zarar vermektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın