resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8341
    kendisine karşı olan nefretim galatasaray sevgime neredeyse denktir; ancak 22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçı‘nda oyundan alınırken yaptığı hareket ve ettiği laflar yüzünden neden infial yaratıldığını anlamadığım - kimilerine göre - futbolcudur.

    adam 2 sene önce havalimanında da taraftarın anasına sövmüştü, hepsini unutup bağrınıza bastınız? havaalanındaki taraftar siz olmadığınız için mi viklemediniz, yoksa 3 gs taraftarına “emre belözoğlu” demekle 2000 gs taraftarına “emre belözoğlu” demek arasında bir fark mı var?

    tek tek bekliyorum “taklanı at uçur bizi, yatır bizi parçala bizi” diye başlığına dolan, zerre futboldan anlamadıklarını belli etmekten korkmaksızın öve öve bitiremeyen lucien favreleri.

    sen taraftarın anasına söven adamı bağrına basarsan bir kere, ikinci defa sövdüğünde ağlamayacaksın birader. rizespor’da oynasa “lan iyi herifmiş” demeyeceğin vasat oğlu vasat topçuyu baş tacı yaparsan anana da söver, kız arkadaşına da yürür. qral çünkü, eşsiz yetenek.

    şaka bir yana, “seni buraya getirecek olan yeteneğin, burada tutacak olan da karakterindir” cümlesi uyarınca en başta alınmaması gerekirdi. eğer, bugün, “kendisi aslında 10 değil, 8 değil, 6 değil, farkında değilsiniz abi favre kapısında yattı, iniesta getir götürünü yapar, öve öve bitiremediğiniz modric kaç asist yapmış, half space oyunlarını görse guardiola de bruyne yerine 11’e koyar, kendisi mehdi, biraz da allah ama anlamıyor futbol düşmanı hollandalı garson seviciler” tayfa da razı geliyorsa artık süresiz kadro dışı bırakılmalıdır.

    34 yaşındayım, hadi 25 senedir aklı başında her günüm bu kulüple geçiyor, daha bu kadar savunulan herhangi bir adam görmedim. dikkat ederseniz boş yere savunulan bir adam demedim, zira kendisini savunanı “futboldan anlamaz” olarak nitelendirip ciddiye almıyorum, kendisinin dolu savunulma imkanı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın