resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21829
    fatih terim kendi bildiğini okumak için galatasaray taraftarını' da, yönetimini ' de ezer geçer. fatih terim kendisini her zaman galatasaray camiasının önünde tutmuştur ve şuan ki içinde bulunduğumuz durumun iyice çıkmaza girmesinin sebeplerinden bir tanesi de budur.

    sahada yürüyen futbolcusunu adam edecek iken kalkmış şampiyonlar ligi maçı sonrası bunu yayanlar belli diyor. evet hocam belli, benimde sosyal medyadan takip ettiğim kanlı, canlı galatasaray fan sayfaları yaydı bu videoları. hani her defasında seni yerlere göklere sığdıramayan, her yaptığın yanlışın ardında duran, hocanın bir bildiği vardır diyen sosyal medya fenomenleri yaydı.

    lig henüz başlamamıştı ve ben tezimi ortaya attım, bu sene önümüzdeki en büyük engel fatih terim diye.

    ilk geldiği zaman çok ılımandı, çünkü bir enkaz devralmıştı ve şampiyon olamasa dahi kimse gık demeyecekti. oda gayet naif alttan alttan alarak ilerledi, ben neler oluyor fatih terim bu olamaz diyordum. ama çok şükür beni yanıltmadı, rakiplerin kötü performansı, galatasaray taraftarının muhetşem iç saha performansının ardından şampiyonluk geldi. takım yine deplasmanlarda hiç ama hiç bir şey oynamıyordu, ama iç sahada ki derbi performansı özellikle beşiktaş maçının kazanılması ardından şampiyonluk yarışından kopuşu vs. derken ikinci senesinde dizginler tamamen eline geçti.

    şuan gelinen konumda ne dese o haklı, malum ülkemizin başındaki şahıs gibi, kendinden olmayan kendisini doğru görmeyen herkesi düşman ilan etmekten kaçınmaz ve kaçınmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın