resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21675
    4. döneminde yaklaşık 2.yılı doldurmak üzeresin ve ortada futbol adına geldiğin günden bu yana ortaya koyduğun hiçbir şey yok. bunun için çıkıp hiçbir şey söylemiyorsun. bu takım neden bu halde ben bilmek istiyorum. masal dinlemekten, kaosdan bıktım. futbol istiyorum. sadece iyi futbol.

    aynı hataları tekrar tekrar ve tekrar yapıyorsun ve adil değilsin. bak ömer bayram orta sahada takımı ateşlediği bir maçta*, rakip 10 kişi kalmışken sol beke koydun 10 dakikada 2 bireysel hatadan ilkinde adamını kaçırdı sarı kart görerek pozisyonu engelledi, ikincisinde golü yedik. bu tekrar senaryolarından bıktım usandım artık bunu görmek istemiyorum.

    ben kendi sahasında, kıytırık olan ligimizde 10 kişi kalmış rakibi karşısında ezilen bir galatasaray izlemek istemiyorum*. buna hakkın yok.

    vazgeçemediğin oyuncun rezil performansına bir yenisini ekleyip sırf gol attığı için* taraftara hareket çekebiliyor sen kenardan izliyorsun. büyük ihtimal 22 ekim 2019 akşamı ilk 11'de başlatacaksın yine. bunu izlemek istemiyorum.

    "yaşayan galatasaray efsanesi fatim terim" bile olsan ben insanım, doğamda nankörlük var yarın öbür gün sana olan sevgim haksız bir yere nefrete bile dönebilir ama galatasaray'ı ömrüm boyunca kalbimde taşıyacağım.

    o yüzden hocam lütfen bir an önce ya kim olduğunu hatırla ya da vazgeç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın