resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21697
    kendi götüyle inatlaşan ya osurur ya sıçar diye güzel bir atasözümüz vardır. tam kendisi için üretilmiş. ben artık emin oldum. yine kaşınıyor. yine sıkıldı. yine yöneticilik, başkanlık hayalleri sardı. yine gitmek istiyor. ancak kendisi gitmek istemiyor. kovulmak istiyor. hep aynı terane. bu kaçıncı artık?

    sonuçlar, sahadaki futbol filan önemli değil. terim takımla hiç ilgilenmiyor. bu çok net. sadece kafasındaki bazı oyuncular sabit kalmak koşuluyla,, performansa bakmaksızın oyuncu değiştiriyor. "rotasyon" saçmalığı şemsiyesinde kafasına göre istediğini kesiyor, istediğini oynatmıyor, istediğini tribüne yolluyor.

    bakın yine başladık" ocak'ı bekleyin" lere. neyi bekleyecğeiz yahu? bu takımın ocak'ı bekleyecek hali mi var? sen elindeki adamları oynatama, sonra "ocak'ı bekleyin". neden bekliyoruz biz ocağı? belhanda'nı bu sefer de yeni alınacak oyuncuların yerine oynat diye mi?

    bu gidişat benim için belli oldu artık. hoca sezon sonuna kalmaz. sonra da işte seçim filan olur. ya aday olur ya da bir listeden aday girer. ama biz ikinci yarıya terim'le başlarsak şaşırırım gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın