resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21659
    kendisinin hamlelerini bu sezon akılla mantıkla açıklamak imkansız. rezalet tercihler yapıp sonra düzgün bir şeyler olmasını bekleyecek birisi değil fatih terim. arkasında elbet bir şey vardır diye düşünüyorum.

    -seri malatya maçında takımın en iyisiyken ve formdayken 1 sonraki maç kadro dışı kaldı.

    -babel yorgunluktan ölse bile sahada. yanından yürüyerek giden adamı bile takip etmekten aciz halde ama dokunulmazlığı var. asla kesik yemiyor, oyundan bile çıkmıyor.

    -belhanda’nın bi sahanın ortasına sıçmadığı kaldı ama kesik yemeyi bırak, sezonun en önemli maçlarından birinde antrenmansız ve çenesi kırık ilk 11’e sorgusuz sualsiz yazılıyor.

    -beklerin oyuna katkısı 0. sezon başından beri bu durum belli ve herkes en iyi bekin linnes olduğunu biliyor fakat linnes kadroya bile yazılmadı. mariano yürüyecek hali yokken rotasyona bile sokulmuyor.

    -en kritik ve kazanmamızın elzem olduğu maçta futbolu 3 sene önce bırakmış selçuk inan ilk 11 başlıyor.

    sözlük olarak aklı başında bir kaç kişi toplanıp takımı biz yönetsek belki fatih terim’den taktik, teknik olarak iyi olamayız ama daha ne yaptığını bilen, doğru bir kadro süreriz sahaya. herkes daha maç başlamadan neler olacağını, hatanın nerede olduğunu görebiliyor. fatih terim’in ise görememesi gerçekten inanılacak gibi değil. ya gerçekten bilmediğimiz inanılmaz şeyler var kapalı kapılar ardında, ya da fatih terim’de gerçekten gözlerini kapatan bi şeyler var.

    akıl ile mantık ile gerçekten açıklanamayacak şeyler yapıyor fatih terim bu sezon. elinde tarihin belki de en kaliteli ve derinlikli kadrosu var. her türlü rotasyon, taktik avantajı kendisinde. suçu başka kimsede aramasına gerek yok. biraz mantık, biraz adalet ile rahat rahat şampiyon olacakken şu an gol bile atmaktan aciz bir takıma bakıp “acaba nolacak” diye boş boş izliyoruz maçları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın