resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21658
    hocanın en büyük alametifarikası ve başarılarındaki en büyük pay bence oyunculardan bir sistem dahilinde bütün olarak yüksek verim almayı başarabilmesidir.

    dördüncü döneminde bir sistem dahilinde olmasa da en azından iki sene üst üste şampiyon olurken, takımda zaman zaman iniş ve çıkışlar olmasına rağmen 2017-2018 sezonunda garry rodrigues ve 2018-2019 sezonunda sofiane feghouli'deki gibi özel bireysel performanslar almayı başardı.

    ancak, 2019-2020 sezonu itibariyle, ikinci dönemi ve euro 2016 sonrası ilk defa bu kadar ne takım ne de bireysel olarak oyuncularından hiç verim alamadığını görüyorum. koskoca takımda muslera ve n'zonzi dışında iyi diyebileceğimiz kimse yok. hal böyleyken içinde bulunduğumuz durumu sadece oyunculara yüklemek bence biraz haksızlık olur. artık antrenman metodlarımız mı oyunculara geçmiyor yoksa oyun sistemimizde mi bir sıkıntı var bilemiyorum.

    yine de mevcut tüm koşullara rağmen hocaya güvenim tam. umuyorum ki yine 2011-2012 sezonunda olduğu gibi en doğru oyun planını bir şekilde bulacak ve o sezondan sonra ilk kez bir teknik direktör takımı izleyebileceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın