• 7251
    haftaiçi oynanan şampiyonlar ligindeki psg maçında* takımı çok beğenen, 1 sonraki maç olan, hafta sonundaki ligin 7. haftasında oynanan gençlerbirliği maçında* çok kötü oynadığımıza kanaat getiren bir taraftar topluluğudur. çünkü psg'nin kadro değeri 1 milyar €'ya yakın, onlar bize fark atarlardı, 1-0'lık yenilgi bizim için olumlu, efendim takımımızın bir oyun planı vardı, farklı bir şeyler denedik ve çok gol pozisyonu vermedik, zaten psg'ye karşı daha fazla ne yapabilirsin?

    ama bunun aynısını, birebir aynısını ligin sonuncusu gençlerbirliği karşısında oynayınca takımda çok sorunlar vara dönüyoruz. takım gol pozisyonuna giremiyor, gol atamıyoruz, mücadele edemiyoruz, yaşlıyız, feghouli trip atmış, babel koşmuyor, penaltımız verilmedi, selçuk hala neden oynatılıyor diyen bir taraftar grubudur.

    baktığınızda, iki takıma da çok gol pozisyonu vermedik aslında, o zaman bizim bu maçta da iyi oynamış olmamız gerekmiyor mu? mesela psg'ye karşı kendi sahamızda pozisyon üretemedik, aynı şekilde gençlerbirliği deplasmanında da pozisyonumuz yok. yani bu mantığa bakınca bu maçta da baya baya iyi oynamış olmamız gerekiyor.

    hiç düşündünüz mü, psg maçında son dakikalarında neden rakip futbolcular zaman geçirmeye çalıştılar ve topu bize vermediler, hızlı başlamamızı engellediler? biz baya iyi oynuyoruz da onlar bizden gol yememek için mi? bizim formamızın bir ağırlığı var. geçmişte rakiplerimize yaşattıklarımız var. avrupa'da bir rakip, bizimle oynadığında gerçekten tedirgin oluyor. çünkü yapabileceklerimizin, kapasitemizin sınırı yok. işte bunlar galatasaray formasının ağırlığından kaynaklanıyor, şu anda ilk 11'de çıkan futbolcularımızdan değil.

    bu taraftar grubu, ne zamanki galatasaray'ın formasının neler yapabileceğini tekrar hatırlar, ne zamanki takımdan tatmin olma duygusunun, psg'den fark yememek değil de, psg'yi avlukaya alıp son anda galibiyeti kaçırmak olduğunu anlar, biz o zaman ayağa kalkarız. rakiplerimiz kim olursa olsun, biz kendi oyunumuzu kabul ettiremiyorsak ve bu taraftar grubu da bunun sebebini rakip ayırt etmekte görüyorsa, daha çok böyle kanser maçları izlemeye devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın