• 376
    kendisi hakkında çok bilinen yanlışları ortaya koyacağın sözlük yazarı. maalesef bazı noktalarda anlaşılamıyor kendisi.

    1- istatistiği sever ama sahada gördüğüne önem verir. tekil istatistikleri değerli bulmaz. gözlüğün anlamlı olması için bozuk göz lazımdır, saç olmadan tarak manasızdır. bu adam için de belhanda'nın kilit pası tek başına değerli değildir. adam şuna yakınıyor: bu oğlan pasları deniyor. ama taktiğimizden ötürü ileride tam anlamıyla çoğalamıyoruz veya kalitesiz çoğalıyoruz. sorun yaşıyoruz. 2019-2020 sezonu başladı. lemina bu sözlükte 2-3 kere top kaybı nedeniyle eleştirildi. belki de ileriye riskli oynayanların hep top kaybetme nedeni oyuncudan öte bir şeydir? bu adam bunu sorguluyor.

    2- isimlerle hiçbir alakası yoktur. onun için falcao yoktur kariyerli golcü vardır, zanka yoktur premier lig'den gelen uzun boylu ağır stoper vardır.

    3- organize kontra ataklardan ve geride iyi yerleşimden, kapanmadan değil iyi yerleşimden hoşlanır. soriano'lu red bull salzburg takımını özellikle beğendiğini biliyorum. o takım ne oynuyordu hatırlayın.

    4- sanılanın aksine belhanda'dan hoşlanmaz. direkt şahsıma "sezona kötü başladı, maskeyle daha da kötü oldu" demişliği var. adamın derdi elde bu var, satılmadı, acaba nasıl takım faydalanır.

    burada bazı arkadaşlarımız var. bir tanesi kaynana gibi maçın 3. saniyesinde başlıyor bok gibi oynuyoruza, susmuyor. ben daha bu kendi sözleriyle "bilgi karşıtı" adamın ağzından olumlu bir şey duymadım. git liverpool'u tut kardeşim, ya da git salzburg tut. salzburg en kötü gününde 3 atıp 5 kaçırır.

    bazı arkadaşlarımız da luyindama'ya afrikalı servet falan diyor. kendisi futbola tutku duyan, ilgilenen bir insan. kusura bakmayın benim yazarlık yaptığım yerde david gilmour'a britanyalı ismail yk deseniz ben de deliririm. olay bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın