• 980
    ekonomik olarak cok uzun zamandır zor bir süreç geçiren ligdir. fakat bu gerçeği görmezden gelerek ve genlerimizde olan kendimizi ekonomisi yüksek ülkeler ve onların futbol endüstrisi ile bir görme hastalığımız yüzünden hesap yapmadan harcamaya ve onlarla kıyaslamaya devam ediyoruz. yapılması gereken ayağımızı yorganımıza göre uzatarak ve belirli bir plan dahilinde gelecek yılları planlamak olmalıdır.
    bu konu ister istemez yabancı oyuncu sınırlamasını akıllara getirebilir fakat işin aslı öyle değil aksine yapılacak planlamada yabancı oyuncu serbestliği büyük bir artı sağlayacak, tüm dünyadaki üst düzey oyuncuların ve gençlerin ülkemize gelişini rahatlatacaktır. futbolda rekabeti arttırarak oyuncuların gelişimini hızlandıracaktır.
    önemli nokta yaşı genç ve maaşı uygun gençleri bulmaktan, parlatmaktan ve daha yüksek bonservislere satmaktan geçiyor. altyapilari daha rekabetçi hale getirip, maksimum seviyede üst düzey maç yapmalarını sağlamaktan geçiyor. şuanki durumda galatasaray altyapısı sene içinde oynadığı birçok maçta, kendisinden seviye olarak çok geride olan takimlarla maçlar yapıyor ve bu durum oyuncularına gelişimine pek bir fayda sağlamıyor
App Store'dan indirin Google Play'den alın