• 521
    bu maçla ilgili birkaç soru var benim için cevaplanması gereken,

    1- rakip senden daha teknik ve daha hızlıdır. zaten bu yüzden bonservis olarka da senden daha pahalı bu tamam. ama atılan her uzun topun rakipte kalması, rakip uzi top attığında ise topun yine onda kalması para ile açıklanamaz. bu nasıl oluyor?

    2- iyi mücadele ettik denirse kabul ederim. rakibin psg olduğu düşünüldüğünde oynanan oyun tatmin ediciydi, beklentilerin üzerindeydi denirse anlarım ama rakibin 18 şutu varken senin şut sayın altı. kaleyi tutan şut sayısı 1 ki o da zaten serbest vuruş. bu nasıl iyi futbol?

    3- oyunun başında rakip uzun vurdu. orta sahada oyuncu rahatça indirdi ve sola, di maria'ya oynadı. o da çaprazdan karşı karşıya kaldı ama muslera'nin üzerine vurdu. iyi kesme vurabilse daha oyunun başında yiyorduk golü. rakip bu pozisyonu nasıl buldu ve çok daha önemli soru; buna benzer şeyi biz nedne hiçbir avrupa maçında yapamıyoruz? yanı ya hücumunuz kötü. basit, doğru ve hızlı oynayamıyoruz rakipler gibi ya da savunmamız rakipler kadar iyi değil ve onlar bu pozisyonları vermezken biz veriyoruz.

    iki şampiyonlar ligi maçı oynadık ve bu iki maçta rakip kaleyi bulan şut sayımız sadece 2. brugge, sadece madrid deplasmanında 4 defa kaleyi bulmuş. söylemek istediğim şu; pozisyon vermez oyunu iyi kitlersin, o kaleyi bulan 2 şuttan bir gol çıkartır 2 maçta 4 puan ya da 3 puan alırsın bu iyi bir savunma futboludur. pozisyon vermez ve sürekli pozisyon bulursun, bu zaten harika futboldur. pozisyon verirsin ama verdiğinden fazlasını bulursun, atarsin ya da atamazsın ama bu iyi bir hücum futboludur. geride kalan 2 maç var ve sahanın en iyi 3 oyuncusunu say deseler iki maç için de muslera'yi söylersin mutlaka o 3'te. buna karislik rakip kalecilerin 2 maçta kurtardıkları toplam şut sayısı 2. ne iyi futbolu ya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın