• 2119
    eger gelecek dusunuluyorsa, 5 sene sonra altyapidan cikmis 3 oyuncu ilk 11 zorunlulugu getirilir ve simdiden aciklanir ve yabanci oyuncu sayisi serbest birakilir. boylece kulupler deli gibi altyapi hamlesi yapar.
    ha yok adamcı yerli oyuncularin kazanacagi para dusunuluyorsa o zaman zaten 3-5 ya da 8 bilmem kac farketmez.

    bakin 2006'da; 2012 yilindaki olimpiyatlarda basarili olabilmek adina ingiltere reform gerceklestirdi ve 6 yil sonra basariyi elde etti. okullarda olimpiyatlarda yarisabilecek kapasitede yetenekli sporcu taramasi yapildi. hadi ben bunu 5 seneye indirdim.

    benim de kuzenlerim var bilenler biliyor. yabancı sınırı gelirse bu adamlar astronomik paralara banko oynayacaklar. ister calissinlar ister calismasinlar.

    tekrar diyorum, sporun ve futbolun gelecegi dusunuluyorsa yabanci oyuncu sınırı yerine, yerli altyapı oyuncu zorunluluğu sart. ek olarak ilk mac listesinde 3 tane de yerli oyuncu zorunluluğu getirilebilir. ama ilk 11 falan zorunlulugu degil. esame listesi zorunlulugu. arti bilmem kac, eksi bilmem kac, x carpi y, z bölü t falan gibi formuller olmayacak.

    dedigimi yaparlarsa samimiyetlerine inanirim. yok zaten eski tas eski hamam olacaksa, bu karari verenler sadece kendi ceplerini dusunuyordur. hırsızlardır, vizyonsuzlardir! pesin pesin soyluyorum. karar kendilerinin. bi el atin su fikre gozunuzu seveyim, kamuoyu olusursa buradan olusur. degilse hic oyle aglamayin, cimbomla ugrasiyorlar falan filan diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın