• 5065
    passolig belası sayesinde hala daha içine giremediğim stadyum. açılalı 8 küsur yıl oldu, üçüncü havaalanından istanbul'a giderken önünden geçmek haricinde sokağından bile geçemedim...

    ergenlikte hep ali sami yen'e özenirdim, burdan gidenlere özenirdim, ailemle kavgalar ederdim. sonra "uni" yıllarında bir şekilde birkaç kere ayak basmayı başardım. sonra yıllar geçti, işinde gücünde koca adam olduk. artık istanbul'a gitmek için aileyle falan kavga etmeye gerek yok, zaten tanıyanlar bilir arada sırada basketbol için yollara düşüyorum.

    ancak bu passolig belası yüzünden bir futbol maçına gitmeyi düşünmüyorum bile. kktc vatandaşıyım ve kimlikle türkiye'ye giriş çıkış yapabiliyorum. ama nasıl oluyorsa ülkeye girişte kimlik kartı yeterli iken ülkede bir maça girmek için pasaport çıkartmam gerekiyor. 300 küsur lirayı sadece passolig çıkartmak için kullanacağım bir pasaporta ödeyeceğim. gideceğim tek girişlik kart için bile olsa 50 lirayı malum kuruma ödeyeceğim, hem de fişleneceğim. döneceğim bir de bilet parası vereceğim.

    yine de işte ara ara şeytan dürtmüyor değil...

    (bkz: ruhumu okşuyor inceden inceden)

    bonus track:

    (bkz: elbet bir gün buluşacağız)
App Store'dan indirin Google Play'den alın