• 553
    saygıdeğer hocam;

    kader sana bir yol gösterdiğinde onu görecek ve uygulayacaksın. anlamaz direnirsen allah ile savaşır ve kaybedersin bu kadar basit. yapman gereken sadece kaderin seni nereye yönlendirdiğini anlayabilmektir.

    allah seni seviyor bu çok net ama sen bazen onu anlamıyorsun. küçük bir operasyon geçiriyorsun denizli maçına gidemiyorsun. orada yaşanan nahoş olaylar sonucu, takıma kardan çok zarar veren, hırsı nedeniyle sürekli arıza çıkaran hasan şaş kardeşimiz istifa ediyor. onu altyapıda ya da başka bir yerde değerlendirmen mümkünken sen inat ediyorsun, allah’ın sana altın tepside sunduğu bu fırsatı elinin tersi ile itiyorsun.

    sayın hocam; hasan şaş ile ümit davala’nın bu takıma en ufak bir faydalarının olmadığı çok net gözüküyor. bunun için onları suçlamıyorum. kapasiteleri bu kadar. ümit kardeşimiz zaten alkol sorunuyla muzdarip. hasan kardeşimiz çok öfkeli ki bunun nedeni de büyük oranda kendisine yapılan saldırılar bunu da kabul ediyorum. ancak yükseklerde rüzgarlar sert olur, dayanamayan kasırgalarda yok olur bu kainatın kuralıdır. hasan şaş dayanamıyor bu rüzgarlara ve takıma da kendisine de zarar veriyor. onu takımda tutmakla hem takıma hem de bizzat kendisine zarar veriyorsun.

    senin yaşın artık 70’e dayandı. yanına, modern futbolu bilen, zeka seviyesi yüksek, takip yeteneğine sahip öğrenme kabiliyeti olan iki yeni yardımcı al ve yetiştir onları. senin zamanın şurada taş patlasa beş yıl. senden sonra gönül rahatlığıyla takımı teslim edebileceğin iki-üç kişilik bir ekip yetiştir. (levent şahin hocamız da bunun için yeterli gözükmüyor bilmelisin.) sen yönetime geçtiğinde takımı teslim et. gönül rahatlığı içinde maçlarını izle. böyle giderse leş kargaları peşini bırakmayacak ve seni zayıf düşürmek için her türlü komployu kuracaklar.

    tekrar ediyorum hocam; ekibin çok ama çok zayıf. iyi niyetlerinden hiç şüphem yok ama hasan şaş ve ümit davala çok hafif kalıyorlar. yapma hocam etme hocam, kuru inat kimseye bir şey kazandırmaz, al elmander’i ya da onun benzeri bir yabancı futbolcumuzu, al necati ateş’i ya da bir başkasını yanına teslim et onlara takımı, sen sadece çayını yudumla ve son kararları ver.

    başarılar dilerim hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın