resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20532
    geçen sene ligi, tamamen başakşehir'in çökmesi sayesinde hem de sadece 69 puanla şampiyon bitirince, bu yaşında havalanmış hocamızdır. geçen seneki berbat futbol devam ediyor. hem de takım çok daha güçlenmişken.

    pas oyunu oynatıyor olabilir. ama mıymıymıy pasın bize hiçbir faydası yok. derinlemesine atılan hemen her pas top kaybı. neden? çünkü takım planlı bir hücum yapmıyor ve buna çalışmıyor. o gün oyuncular günündeyse, ne ala. ama değilse tam bir mualla oluyoruz. çünkü hoca böyle istiyor. sevmiyor aşırı disiplinli futbolu. doğaçlama seviyor. futbolcunun yeteneğine bırakıyor işini. bu yüzden yetenek düştüğünde ya da formsuzluk varsa takım allak bullak oluyor. terim budur. böyle kabul edeceğiz. ben ettim. ama her seferinde de bu hatasını eleştireceğim. eleştirmek zorundayım.

    25 ağustos 2019 galatasaray konyaspor maçını şansa filan bağlayamazsınız. gol geliyordu. şansa bağlayacaksanız ilk yarıyı 2-0 geride de bitirebilirdik. koskoca bir 45 dakikayı hiç ettik. boş yere. ikinci yarının başı gibi başlasak maça belki çözeceğiz rakibi. ama yok. önce koskoca bir 45 dakika ziyan edeceğiz. sonra da ıkına sıkına gol atacağız. şansımız varsa 1 tane daha atarsak maçı alacağız, atamazsak mutlaka yiyeceğiz.

    istifa filan bunlar boş işler. hocanın başarısı ortada. sadece artık işi ciddiye alması lazım. saldı tamamen. yine 2 şampiyonluk, yine kötü oynayan bir takım, yine kabahati oyunculara atma... yapma hocam bunu. koy takkeni önüne ve yapma. aynı hataları tekrar tekrar yaparak kaybetmekten bıktım ben artık.

    ekleme:

    (bkz: #2743811)

    hala daha orta saha diyor. hocam elinde seri ve nzonzi gibi 2 adam var. futbolculara suç atma artık. bu adamlar top class adamlar. daha hala daha "orta saham eksik" dedin mi çıldıracak gibi oluyorum. kimi alacağız hocam daha sana?
App Store'dan indirin Google Play'den alın