• 1494
    yotube da birşeyler izlerken playlist izlediginiz videolara gore otomatik belirlenir. sogansiz menemen yapimi ile alakali bir video izlerken asagida off-road karavan videolari gorursunuz.

    az evvel (tamamen işsizlikten) youtube da yavuz'un minibüsü'nde ki ismail baki'nin bir tiplemesi olan muzaffer sondörtyüz'e şöyle bir bakiyordum. merak edenler icin ;

    http://gss.gs/M10

    evin içinde şen kahkahalarim her bir odada dalgalaniyor , kimseye pek komik gelmeyen bana ise çocuklugumu hatirlatan bu eski radyo programi kayitlari tekrar o gunleri yasarken, kendimi çocuk gibi hissetmeme vesile oluyordu.

    cocuklugumda dar gelirli bir ailenin cocugu olarak evde digiturk'umuz yoktu. simdiki gibi sikayet edebilecegim bir ip tv'nin varligindan bi haberdim. hoş zaten bilgisayarim da yoktu. ikinci el olarak demirbas listeme katilmis bir radyodan galatasaray maclarini takip eder , onumde bir defter yapragi elimde kursun kalemim spikerin bahsettigi futbolculari kagida oynadiklari mevkiye gore yazar ; pas alis verislerini cizerdim. best fm den dinlerdim maclari orada maci anlatan spiker sanki bana daha yakin mac anlatirdi. galatasaray'ima konduramadigim cumleler kurmaz daha pozitif bir aura yayardi. (zaten kendisi daha sonralari gs tv'de gorev aldi ali ferahbot) tabi mac oncesinde ve devre arasinda da klas fm i acardim. yavuzun minibusunu. zaten fm bandindinda biri 98.40 digeri 98.60 di hafizam beni yaniltmiyor ise.

    kıt olan hayal gucumu o yaslarda tuketmis yetiskinligimde yaraticiliktan uzak duz bir adam olsam da sorumluluktan uzak oldugum o gunleri hep ozlerim.

    her neyse konumuza donelim efendim. o gunleri yâd edip mutlu oldugum hayatin nadiren de olsa torpil gectigi anlardan birini yaşar iken , savunmam düşmüş sudan cikmis balik gibi basima geleceklerden bi haber gozume bir video ilisiverdi. gayri ihtiyari tiklayip actim.

    zaman durdu. bi anda galatasaray-bordeaux macinda buluverdim kendimi. basta harry kewell'in golune sevindim ne şahane gol imiş. sonra tribundeki sesler beni benden aldi.

    http://gss.gs/hnU

    ali sami yen stadyumu o an'i yasayanlarla doluydu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın