• 21960
    7 ağustos 2019 galatasaray akhisarspor maçı ile 2019-2020 sezonuna kupa ile başladık. güzel bir başlangıç devamının gelmesi dileğiyle.

    şimdi gelelim maçtan ve kupadan sonra elimizde kalanlara. su götürmez bir gerçek var. ortasahamıza daha doğrusu bir çok kişi tarafından 6 numara diye tabir edilen bölgeye transfer şart. hatta benim gözümde forvet transferinden bile daha önemli. yoksa biz bu sene çok kanser oluruz. geçen sezondan beri tempo probleminin en büyük sebebi orta saha kurgumuzdu. kaçak oynayan fernando reges, gamsız younes belhanda ve ayarsız enerji badou ndiaye.her ne kadar sezon başı dahi olsa bu sıkıntı devam etmekte.

    elimizde jean michael seri gibi bir oyuncu var. oyunu çabuk ve doğru oynayan gerektiğinde takım savunmasına yardımcı olabilecek ve uzaktan şutları ile tehdit oluşturabilecek bir oyuncu. pas kaliteside cabası. umarım fatih terim onu savunmanın önünde oynatmakta ısrarcı olmaz. yapılacak transferle hem bu meziyetlerinden yararlanılabilir hemde belhanda ile iyi bir ikili olubilirler.tıpkı eski günlerdeki gibi. tabi bu gelecek oyuncuda pas oyununu oyanayabilecek savunma yönü güçlü bir oyuncu olmalı. savunmadan hücuma geçişlerde etkin rol oynamalı.

    gelelim takımın diğer yeni üyelerine. ryan babel bildiğimiz gibi. akıyo maşallah. adam ne yaptığını gerçekten biliyor. jimmy durmaz ise mevkisi ne gerekiyorsa yaptı. yeri geldi dribblingle savunmayı aşmaya çalıştı , pas oyununda iyiydi yer yer tehlikeli akınlara öncülük etti. her ne kadar rotasyon oyuncusu olsada ilk 11'e göz kırpabilecek bir oyuncu. forma rekabeti açısından önemli. adem büyük transfer edildiğinde beklenti neyse o. rotasyonda iş yapar. emre mor için ise daha zaman var.

    yeni sezonda şampiyonluk kupasını kaldırmak dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın