• 430
    gayet yerinde bir uygulamadır. hatta bizim dedeler, neneler uefa’dan önce tarlalarında, topraklarında, köylerinde uygulamışlardır finansal fairplay’i.

    (bkz: ayağını yorganına göre uzat)

    ayrıca neyine karşı çıkılır bu uygulamanın, onu da anlamıyorum. elinde paran yok, borçlanma diyor. borçlanırsan batarsın diyor. sonra iki tane katarlı, bir rus, üç çinli gelir kara paralarını sizin makinada temizler diyor. senin yüz yıllık kulüplerini oyuncak ederler diyor. aşağıdan çıkacak takımlar yiyecek ekmek bulamazken milan, psg, manchester city falan bir futbolcuya senin takımımın değerinin iki üç katını verir diyor. silah icad olur mertlik bozulur diyor. topun sahibi ben gidiyorum dediğinde oyun bozulur diyor.

    senin savunduğun şeyle bizim mahmut abinin 2500 lira maaşla 15.000tl limitli full dolu kredi kartı varken 15.000 limitli yeni bir kart alıp bu borçları yapılandırmak için 50.000 lira da ihtiyaç kredisi çekerken halen sahibinden.com’dan ikinci el corolla bakması aynı şeydir. onun ki ne kadar yanlışsa, bu iki katı daha fazla yanlıştır. onun batacağı ne kadar açıksa, ffp’ye uymayan kulüplerin batacağı da en az iki katı daha fazla kadar açıktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın