resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1018
    büyük golcü. net. çok başka bir hava getirecek şayet gelirse. lakin kendimi bir türlü 100% ikna edemedim. sebebi malum, katlanacağımız mali yük ve alacağımız verim.

    sakatlık yaşamazsa en az 20-25 gol ligde, 3-4 tane de cl’de atar. en az. adamın golcülüğü birinci sınıf. belki bir kaç tane daha bu tarz adamdan kalmıştır güncel futbolda.

    attığı kadar da attırır pasör olur, duvar olur, oynatır kanatları ve orta sahayı. babel mesela çılgın atar falcao’yla. seri-belhanda 11-12 sezonundaki selçuk-melo katkısı verir.

    çekindiğim nokta ise işlerin iyi gitmeme riskinin de az olmaması. son yıllarda yaşadığı bazı sakatlıklar devamlılığını etkiledi. istatistikleri de son üç yıldır aşağı yönlü bir trend izlemiş. en kötü hali bile eminim iş yapacaktır ama umarım kafasında tatile gidiyorum gibi bir düşünceyle gelmez. gerçi bu ihtimali de çok yüksek görmüyorum adam yarışmacı bir kulübe geldiğinin farkında olacaktır. çin arap ya da amerikan kulüplerini tercih etmesi daha mantıklı olurdu bu durumda. (yazar kendini ikna etme çabasında)

    mali taraftaki çekincem aslında vereceğimiz yüklü maaş değil. bir daha oyuncuyu satamama ihtimalimizin yüksek oluşu. işlerin kötü gittiğini ve performans alamadığımızı düşününce büyük bir belaya dönüşüyor falcao. bizim yönetimin satma konusunda ne kadar aciz olduğunu da hesaba katarsak olası problemin büyüklüğü gelecek adına kaygılandırıyor. fb sevici medyanın manşetlerini görür gibiyim; falcaonun maliyeti 3 kemerburgaz ediyor!!

    günün sonunda alabilirsek içim bir nebze rahat. sebebi de hocanın orada oluşu. ona olan güvenim. eminim ki her şeyi ince ince düşünüp hesaplıyor. hayırlısı olsun bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın