• 2227
    kendileri hakkında görüşlerim hep olumlu oldu. ama bu olumlu işlerin yanı sıra geçmiş dönemlerde transfer konusunda çuvalladıkları da bir gerçek.

    ama daha önce hiç görmediğimiz bi özelliği var, hatalarını görerek bu hataların çözümü için bir şey deniyor ve daha çok çalışıyorlar. bunda elbet fatih terim'in etkisi büyük, ama bunu daha önce hiç görmemiştik. ünal aysal, her zaman gelişmiş ilişkilerinin de yardımıyla büyük isimleri, parası neyse verip alırız, şeklinde getiriyordu. dursun özbek'in ne yaptığını bilen yok, muhtemelen menajerlere bırakmıştı işi tudor gelene kadar. tudor da, cenk ergün ve scout ekibinin ortak işi sonucu bi revizyona gitmiş ve o kadronun ekmeğini iki yıl yemiştik. ama ödenen maaşlar ve bonuslar hiçbir şeyden ders alınmadığını kanıtlar nitelikteydi.

    uzun lafın kısası, transfer konusundaki kötü standartlarına rağmen başarılı olan, kredisi yüksek bir ekip olan mustafa cengiz yönetimi kendi hatalarını da gidermeye özen gösteriyor. hem de bunu "bir tarafı düzeltirken diğer tarafı bozarak" yapmıyorlar. milan'ın elinden aldığımız seri'ye ödenecek maaş örneğin 2.8 milyon deniyor. dursun özbek zamanı geldiğini hayal etsenize? 3.5 milyon € maaş, şampiyonluk bonusu 500 bin €, gruptan çıkma bonusu 250 bin, her bir tur atlama için 300 bin €.

    maç başıları saymadım daha *
App Store'dan indirin Google Play'den alın