• 429
    diagne'nin satışıyla 3 orta saha 1 tane de forveti nasıl alacağımızı merak ettiğim dönemdir. diagne'yi 15 milyon €'ya bile satsak bu 4 oyuncunun en az 2 tanesi kiralık olmak zorunda kalıyor. seri için bile 1,5 milyon € kiralık bedelden bahsediliyor. daha onyekuru kiralanacak deniyor.

    benim anladığım kadarıyla forvet olarak babel'i düşünüyoruz biz. kostas da kalırsa diğer forvet için son dakikaya kadar bekleyeceğiz gibi görünüyor. belki emre mor alınırsa feghouli'nin gidişine izin verebilir hoca. ama feghouli'yi de 4-5 milyon €'lara göndermek bence anlamsız.

    ya da hoca feghouli'yi 10 numarada düşünüyor. ancak o zaman da arkasına 1 tane 6, 1 tane de 8 numara lazım. banega işi yattı gibi. zaten feghouli 10 numara oynayacaksa banega ile birlikte orta sahanın direnci düşük kalabilir.

    işin içinden çıkamıyorum açıkçası. sadece diagne'nin satılmasıyla 2 tane as, 1 tane yedek orta saha ve 1 tane as forvet alabilmek bana pek makul gelmiyor. zira bonservisi olmayan net oyuncu da yok balotelli dışında. belki bir de leroy fer. ben olsam mutlaka leroy fer alternatifini düşünürdüm. bonservissiz bu tecrübe ve yetenekte başka orta saha bulmak zor.

    pek ihtimal vermesek de seri'yi kiralayıp bir de leroy fer'i kadroya katsak önlerinde feghouli ya da belhanda ile fizik gücü oldukça yüksek bir takım halini alırız diye düşünüyorum. evet, fer 2 sezonu neredeyse boş geçti. ama geçmese zaten 29 yaşında kulüpsüz kalmazdı. belki de sakatlığı hala tam iyileşmedi ya da aktif futbola devam etmesi zor bilemiyorum. öyleyse zaten bir alternatif olmaktan çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın