• 3849
    hücum bolgesini;
    moses__kruse__rodrigues
    _________muriqi__________

    şeklinde oluşturmak isteyen takım. arkalarına da muhtemel bir fejsa transferi ile birlikte mehmet ekici şeklinde oluşturmak istediklerini zannediyorum. fejsa olmazsa da ona en yakın oyuncu jailson zaten. alternatif olarak da emre, tolgay, ozan ve tolga cigerci var. zajc da ön taraftaki diğer alternatif.

    kanat ve forvet bölgesi için ise dirar, frey ve allahyar'dan başka adam göremiyorum. özellikle kanatlara bir takviye daha yapabilirler. deniz'i bunun için istiyorlar sanırım.

    kalede yapacak daha fazla bir şey yok. 5 tane adam var o bölgede. savunma şimdilik;
    isla__serdar____sadık____hasan ali

    sağ bekte zaman zaman dirar'ı da göreceğiz. hatta ilk tercih bile olabilir. gençten bir çocuk aldılar murat sağlam diye. yanılmıyorsam o da sağ bekti zaten. skrtel ile yeniden anlaşabilmiş değiller. mutlaka stoper alacaklar. skrtel'in durumuna göre. hatta kalsa bile alabilirler. kolarov'u da ilginçtir sol bek için değil stoper olarak düşünüyorlar. hasan'a bir şey olursa sol bekte de kullanırız falan diyorlardır.

    hasılı söyle bir 11 planlamaları var;
    harun
    isla serdar (skrtel) kolarov hasan ali
    jailson (fejsa) mehmet (ozan)
    moses kruse rodrigues
    muriqi

    fena bir kadro değil. şampiyon olmaz bence. hatta trabzon ve başakşehir'in durumuna göre ilk 3 bile namümkün. ama kesinlikle geçen sene ki duruma da düşmezler
App Store'dan indirin Google Play'den alın