• 6993
    sosyal medyayı bilinçsizce kullanan kısmına akıl erdiremediğim taraftar grubu. ali koç istese bu kadar zarar veremez. maalesef gözü dönmüş, cahil, bencil ve salt kazanma odaklı bir grup türedi son yıllarda, hatta uzun bir süredir.

    yarın takım kötü sonuçlar alsın, hoca ayrılsın 2 maç tutamazsın bunları tribünde. tribünü geçtim maç izlemeyi bırakır, bir dahaki yükselişe kadar sesleri kesilir. bunlar eğitilmezler gibi kalıplar görüyorum sürekli. doğru galiba..

    belhanda gelir, yönetim iş bilmezlik yapar wesley’nin formasını o daha gitmeden belhandaya verir hop taraftar adamın instagramına küfür, gol kaçırır pas hatası yapar, ya da kötü performans gösterir haydi ana avrat sövelim sosyal medyadan. fernandonun ismi sevilla ile geçer, haydi altına s.ktir git yazalım , come to sevilla!!? diyelim. diagne zaten sorunlu adam çocuk gibi, bunu bilmeyen yok, adama her maçtan sonra giydirelim, tam gidecek olsun her gün sövelim defol git diyelim, her türlü tahrikte bulunalım ki başımıza bela olsun. geri zekalı ya da hain olmanız lazım bunları yapabilmek için.

    nasıl mücadele edilir, nasıl terbiye edilir bu güruh bilmem ama inanılmaz tehlikeli ve faydasından çok zararı olan bu oluşumların azalarak bitmesini diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın