• 6978
    düşünmeden sadece eleştiren taraftar topluluğu(herkesten bahsetmiyorum tabi ki). şimdi bahsedince kötüde olabilirim ama sorun değil en ofsayt yazımda olacak olsa susamam. kimse kusura bakmasın!

    hiç bir yerli oyuncuyu beğenmeyen bir grup var.yusuf erdoğan'ı beğenmeyen, jimmy durmaz mı bu kadroya gelecek diyenler, şener özbayraklıya burun kıvıranlar! bakın eleştiri her yerde olur. olmazsa sorun vardır. eleştiriyi sadece olumsuz yapıp yerine bir çözüm koymuyorsanız art niyetlisinizdir. bir şeyi eleştiriyorsanız sadece galatasaray özelinde değil hayatınızda da geçerli bu kural, lütfen doğrusunuda yazarsanız o zaman olumlu, yapıcı, doğru yolu göstermeye yönelik eleştiri olur. soruyorum şimdi galatasaray taraftarına eleştiriyorsunuz, bu fatih terim ne yapmak istemektedir diyorsunuz. lütfen arkadaşlar, alternatif olarak 22 kişilik kadroya 14 yabancı dışında 8 türk oyuncu daha belirtebilirseniz sevinirim. fm oynamış nesilsiniz. bir zahmet hangi türk oyuncuları kadronuza katarsınız?

    kural diyor ki: seçeceğin türk oyuncuların en az 2 si alt yapından,en az 4 oyuncun türkiye'de yetişmiş olmalı (15-18 yaş arasını türkiye'de geçirmeli) ve kalecilerinin en az 1 i yerli olmalı.

    şuan sözleşmeli yerli oyuncularımız;
    ömer bayram
    selçuk inan(yenileneceğini düşünüyorum)
    ahmet çalık
    emre taşdemir
    yunus akgün
    muğdat çelik
    ismail çipe

    şu yukarıdaki yerli havuzumuzdan emre taşdemir haricinde 11'de oynayabilecek adam yok! yunus akgün'ün daha 10 fırın ekmek yemesi lazım. emre taşdemir harici bu yerli havuzumuzdan 2.ligte zor oynayacak oyuncular var. senin 3 kulvarda giderken en az 4 yerli oyuncudan yararlanman gerekiyor(14 yabancıyla 3 kulvarda nal toplarsın). fenerbahçe derbisine kadıköy'de semih - donk ikilisiyle çıktık. ahmet çalık 2 stoperin yokken bile oynayamadı! galatasaray fenerbahçe derbisine sinan gümüş santrafor, ömer bayram sol bek olarak çıktın!

    (alt yapıyı bilerek yazmadım celil yüksel var falan demeyin, daha profesyonel maç yapmamış adamı buraya yazacak kadar romantik değilim. kaldı ki 22 yaşına gelmiş adam daha doğru düzgün topa vurmamış.)

    bonservis veremiyorsun, türk oyuncun yok, tüm medya yabancı sınırlamasını konuşuyor. teknik ekip kör değil arkadaşlar, onlarda istiyorlar ellerinde mbappe olsun 20 yaşında uçsun gitsin. en iyisini yapmaya çalışıyorlar, ondan dolayı jimmy durmaz, ondan dolayı şener özbayraklı, ondan dolayı yusuf erdoğan... bak bu adamlar çok sırıtmadan oynayabilecek adamlar, ahmet çalık gibi topu bomba sanmayacak adamlar. biraz şu realiteyi görün istiyorum.

    benim için şu yedek kulübesi gayet yeterlidir:
    bonservisi elinde bir yedek türk kaleci ya da ismail çipe
    emre taşdemir
    şener özbayraklı
    selçuk inan
    yunus akgün(alt yapı kuralı)
    recep gül(alt yapı kuralı)
    jimmy durmaz
    muhammet demir
    yusuf erdoğan

    muğdat, ömer, ahmet çalık arkadaşlara kendilerine kulüp bulmalarını isteyip, plaketlerini verip ellerini sıkarsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın