• 191
    doğru ve yanlış arasındaki fark ince bir çizgi olduğu için sözlük içinde tartışılması ve ortak bir çözüm üretilmesi değerli olan bir konu bence.

    sonuçta doğru duyumlar sözlüğü daha aktif ve heyecanlı bir hale getirerek olumlu bir katkı sağlıyor. zıt noktada ise yanlış ve popülist duyumlar sözlük içinde boş bir beklenti ve sonunda hayal kırıklığı yaratıyor. bu sebeple, sözlüğün bu konudaki hassasiyetini anlıyor ve bir bilgi verildiğinde kaynak aranmasına saygı duyuyorum ama ortak bir nokta bulunabileceğine inanıyorum.

    mesela, gurrpegi ve tragedystreets renktaşlarımızın bilgilerini paylaşma konusunda ciddi bir hassasiyet taşıdıklarını ve kesinlikle on almak, insanları kandırmak veya burada daha popüler olmak gibi bir niyet taşımadıklarını görüyorum. ayrıca, bu isimlerin sözlüğe entry'leri ile değer kattığını düşünüyor ve zaman zaman bir gelişme var mı diye tüm entry'lerine bakıyorum.

    benim naçizane görüşüm. doğru duyumlarla bizi bilgilendirme niyetinde olan renktaşlarımız konusunda ortak bir kanaate vararak, verdiği bilgiler için kaynak belirtmekten muaf tutmanın iyi bir çözüm olacağı yönünde. yani, belirli kişilere "sözlüğün dimarzio'su", "duyumcu", "istibaharatçı" sıfatları veya unvanları verilebilir ya da bu konuda twitter'daki gibi official - resmi - onaylı bir hesap olarak görülebilirler.

    şahsi kanaatim bu şekilde hem doğru bilgiler veren renktaşlarımız rahat eder hem de sözlük içindeki etkileşim olumlu olarak artar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın