resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3493
    bu adama kim gaz veriyor bilmiyorum ancak galatasaray taraftarının kendisine stat muhabbetine minnet duyduğunu, zamanında liseliler ibra etmezken galatasaray taraftarının kendisinin arkasında durduğunu, galatasaray taraftarı tarafından yarım kalan bir hikaye olarak görüldüğü filan gibi bir düşünce tarzı var. bu sebepler nedeniyle yılda 2-3 kere herkes benim tekrar başkan olmamı istiyor, bana haksızlık yaptılar yoksa ben müthiş başkandım filan demeye getiren röportajlar veriyor.

    bunların hepsi '' palavra '' adnan bey. sen hiç bir zaman geri dönmesi istenen başkan değilsin. sen 20:45 muhabbeti sonrasında galatasaray için hiç bir düzgün iş yapmadın. seni sadece liseliler değil 25 milyon galatasaray taraftarıda ibra etmedi. seni sevmiyorduk, beğenmiyorduk, başarılı bulmuyorduk... gerçekler bunlar lütfen artık yanında sana sevildiğini söyleyen arkadaşlarını dinlemeyi bırak ve sal bizi artık. sırf 20:45 hatırına ana bacı sövülmüyor diye kendini dursun özbek' ten çokta farklı biri olarak görme...

    ayrıca sürekli hükümete yakın medya tarafından gündeme getirilip tekrar başkanlığı düşünüyor musunuz ? tarzı yol yapıcı sorular sorulmasının nedeni belli ki birilerinin galatasaray için dursun özbek tarzı emellerinin devam ettiğini gösteriyor. yeni hedef ne ? otoban kenarında bir dükkan için galatasaray adası mı ???
App Store'dan indirin Google Play'den alın