• 327
    önümüzdeki sezon(lar) için avrupa'da en tepeyi hedef belleyen takım.

    şu ana kadar 2'şer yıldan olmak üzere yenilenen kontratlar; ataman, doğuş, dunston, micic ve simon. larkin ve moerman'la da aynı yola gidilecek bir aksilik olmaz ise. hatta larkin, doğuş'un bir ig paylaşımına yaptığı yorumda "2 more years" vurgusunu yaptı en tazesinden. yalnız larkin'in sözleşmesinde 15 temmuz 2019'a kadar bir nba çıkış maddesi olacak, umarım aklı çelinmez.

    yenilenmeyeceği yüksek olasılık (hatta banko) olan kontratlar, motum ve pleiss. anderson soru işareti. bobua'nın 1 yıl daha sözleşmesi var, çıkılmayacaktır kontratından.

    ismi geçenler; derrick williams, johnny o'bryant ve johannes voigtmann. üçü de birbirinden kaliteli isimler. williams kariyerinin başlarında mental açıdan ciddi sıkıntılı bir adamdı, sezon başında bayern münih'e dahil olduğunda kendisinin çuvallayacağı, avrupa basketboluna uyum sağlayamayacağı düşünülmüştü fakat o, herkesi yamulttu. bambaşka bir williams vardı parkede sezon boyunca. dolasıyla şu anki fiziksel ve mental haliyle fark yaratır. o'bryant ise williams'ın kafaca sorunsuz hali ve 3 yaş genç olanı. bomba olur olası transferi. voigtmann ise ezelden beri sevdiğim bir adam; şutu olan bi' 4-5 numara.

    efes bütçeyi artırıyor. adı geçen isimler büyük potansiyeller. oy haklarımı o'bryant'la williams'tan yana kullanıyorum. bobua'nın yerine daha dengeli bir 2 olabilse keşke fakat mecbur devam edilecek gibi yola fransız ile.

    ek: ergin hocanın tolga geçim'i çok beğendiğini, bandırma ekibinin önümüzdeki sezon planlamasındaki belirsizlikler sebebiyle tolga'nın adresinin laci beyazlılar olabileceğini de belirteyim. virgülden sonraki kısım hissiyat.

    e: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın