resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19915
    diagne, ndiaye ve onyekuru'nun yerlerine takviyeler yapıp takımın geri kalanında çok da köklü değişikliklere gitmeyeceğini düşündüğüm hocamız. zaten paramız da yok gibi.

    diagne'yi 15 milyon euro civarında bir paraya satıp 3.8 milyon euro'ya luyindama'yı tamamen alacağız. kalanına da kalan 2 bölge için harcama yapacağız diye düşünüyorum. tabi babel'i nerede kullanacağı da önemli solda mı yoksa direkt forvet olarak mı kullanacak görmemiz lazım. forvet yapacaksa kiralık bir bruma hamlesi gelebilir. yok kanada atacaksa bu kez kelepir bir forvet aldırır.

    orta saha için ne yapacağı da muamma. selçuk ve fernando kalacak gibiler. donk zaten kaldı. sadece ndiaye'nin boşluğunu doldurmaya çalışacağız. kayserisporlu deniz türüç fikri entresan. acaba deniz'i sağa atıp fernando'nun önüne feghouli belhanda ikisini mi koyacak? yoksa deniz'i hamle oyuncusu olarak tutup net bir 8 numara mı aldıracak?

    altay transferi ile kaleyi yedeklemiş oluruz. beklerle 1'er yıl daha devam edecektir maalesef. stoper bölgesinde ahmet ve semih ile ilgili nasıl bir karar alacağı soru işareti. semih'in bonservisi var. bütçe de kısıtlı. zaten orada oynayabilecek donk ve hali hazirda ahmet varken bütçeyi burada da harcamayız diye düşünüyorum. 1-2 tane asagidan 1-2 tane de surpriz kelepir yerli oyuncu katılımı bekliyorum. hasıl kelam;

    ideal 11;
    muslera
    mariano luyindama marcao nagatomo
    fernando transfer
    feghouli belhanda babel (veya transfer)
    transfer(veya babel) şeklinde olacak diye tahmin ediyorum.

    alternatif 11 içinse;
    altay
    linnes gökay ahmet emre
    selçuk donk
    yunus deniz transfer
    mitroglu
    gibi bir planlama bekliyorum. yazdıklarım şahsen hayal ettiklerim değil. hocanın olaya böyle baktığını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın