• 1743
    ya en ufak bir maddi sıkıntın yok. isminle ve paranla her futbolcuya talip olabilir ve alabilirsin. 250 milyon euro karşılığında senden ayrılan neymar gibi topçular bile pişman olup takımına dönmek istiyor.

    tüm bu ahval içerisinde elinde messi gibi tarihin en iyi futbolcusunu barındırırken nasıl transfer yapmazsın o messi'nin etrafını adam gibi futbolcularla donatıp adam akıllı makina gibi bir takım yapmazsın ya. bu nasıl bir akıl tutulmasıdır.

    vidal kim abi vidal. messi dediğin adam vidal'le, sergio robertoy'la, semedoy'la, lenglet'le, malcom'la falan oynatılacak adam mı ya.

    sonra taşş.k malzemesi oluyor messi. 4 yıldır final göremiyormuş bilmem neymiş. ulan yedikleri son golde bu seviyede messi'mi gelsin defansı yerleştirsin. dikkatli olun beyler yerinize geçin adam hızlı kullanabilir çabuk olun falan diye messi'mi direktif versin bu seviyede ki adamlara.

    3-0'dan bu maçı veren utanç vesikası gibi takım. tek üzüldüğüm noktada messi yoksa şu kafayla barcelona'dan bir halt olmaz. hak ettikleri bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın