resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 6974
    galatasaray'ın gelişmesindeki en büyük engeldir. zira her krizin sorumlusu olarak kendisini gösterip kolaycılığa kaçıyoruz. adam bir nevi "dış mihrak".

    aslında problem olan kendisi değil, bizim ona yüklediğimiz manalar. kimileri "hırsızın hiç mi suçu yok" cümlesiyle bu işten sıyrılabilir ama hırsızın suçlu olması sana verdiği zararı ortadan kaldırmaz. karşıdan karşıya geçerken gelen arabaya bakmayan, bakmayınca çarpmayacağını zanneden teyzeler gibiyiz. deprem kötüdür eğer sen depreme karşı önlemini almamışsan. seller kötüdür eğer sen önlemini almamışsan. sırtlan seni parçalar sen sırtlanı ciddiye almazsan.

    her krizde dursun özbek'in "ne yaptığını" öne çıkararak, "neyi yapmadığımız" kısmını es geçiyoruz. 2500 oyla gelen yönetim neden 350 oyla ibra edilemedi? neden bu kadar gevşek bırakıldı? haftalardır kulisler döndüğünü bile bile neden başkanı seçen kitlenin %10'u bile orada değildi? neden her genel kurulda muhalefetin konuşmaları yönetimin konuşmalarından daha fazla alkış topladı? bunun neyi getirdiği nasıl anlaşılamadı? ibrasızlık bağıra bağıra gelirken seçim kararı alınarak planların önü neden kesilmedi?

    dursun suçlu, faruk suçlu, burak suçlu, evet suçlu. peki yapılan planlar ayyuka çıkıyorken neden önlem alınmadı?

    keşke "bişey olmaz yaaaa" demek yerine, "hadi bakalım şimdi napacaksın lavuk" diyebilseydik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın