• 63
    nevzat dindar'ın açıklamalarına ve sosyal medyaya bakarsak izleyecekleri yol şu şekilde:

    - ilk aşamada galatasaray'a kayyum atanabilir söylentisiyle ortalığa korku yaymaya çalışacaklar. zaten nevzat dindar'ın ilk yorumu bu oldu. hem de altını hiç bilgiyle doldurmadan.

    - sonraki adımda bir yandan da yönetimden birkaç kişiyi tehdit ve baskıyla istifaya zorlayacaklar. amaç da şu düşünceyi pompalamak "bu yönetim kendi içinde bile birlik değil, gönderip yenisini seçmek en iyisi.", yemezler. nevzat dindar'ın da ikinci dikkat çekmeye çalıştığı nokta bu oldu.

    - bir diğer yapacakları da ellerindeki basın mensupları ve sosyal medyayla 25 mart 2019 mustafa cengiz basın toplantısına çamur atmak. zaten toplantı bittiği gibi hemen başladılar "bu kadar kısa mı olur!", "biz çok daha etkili bir şey bekliyorduk" vs. amaç taraftar ile mustafa cengiz yönetiminin bağını zayıflatmak.

    - bir diğer yaptıkları da mustafa cengiz ve yönetiminin hukuk mücadelesine çamur atmak, "akp mahkemelerine gidip mi aklanacaklar!" gibi. adam nereye gidecek? uganda mahkemelerine mi başvuracak? bunlar da sırf mücadeleyi boklamaya yönelik söylemler. derdi bunların bu olsa ne olduğu bilinen tiplerin destekçisi olmazlardı. geçiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın