resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 19181
    2018-2019 sezonunda formsuz olan hocamız. sezon genelinde pek çok hatalar yaptı. bunu söylemek, kendisine düşman olmak değildir. kendisi hakkında girdiğim her entryde bunu belirtmekten yoruldum, ama sözlük yazarları düşman olduğumu düşünmekten yorulmadı.

    her neyse. formsuz da değil aslında, doğru kelime o değil. kafasını tam veremedi ve sanırım bu da oldukça olağan. sezon başında gomis'in gidişiyle alınmayan forvet ve forvetsizlik sorunu çok can sıkıcıydı. bu hiç planlarında yoktu elbette. bir de fenerbahçe maçında skandal on maçlık cezası iyice konsantrasyon düşürdü. futbol dışında her şeyi düşünmeye itti denilebilir. daha bunun hakem hataları var, rakiplere gösterilen toleranslar, şampiyonluk iddiasındaki bir oluşuma yapılan lehte hakem hataları ve daha şu an aklıma gelmeyen onca sorun.

    haliyle kendisi bu sezon çok yoruldu. bu da ister istemez sahadaki oyuna yansıdı. en kötü hali buysa bile, yine şampiyonluk potasında tuttu takımı. yani, kabul edip etmeyelim, bu takımı kendisinden daha iyi yönetecek başka bir isim yok. kimya meselesi, önemli.

    milli aranın olması şimdi iyi oldu. inanıyorum ki kafasını toparlayacak ve dinlenecek. üstelik ben kalan tüm maçlarını kazanabileceğine inanıyorum. evet, kadıköy deplasmanı dahil.

    yeter ki fatih terim'in aklı rahat olsun, kafası rahat olsun. her türlü oyunun üstesinden gelebilecek güçte. ki, kendisine yönelik yaptığım eleştirilerin temel nedeni de sahip olduğu gücü bildiğimden ötürü sanırım. fatih terim'i tanıyor ve biliyorum. ondan beklentim büyük. bu futbol onun futbolu değil ama üstesinden gelecek, buna da inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın