• 41
    bu kadar kötü bir pist neden yarış da tutulur aklım almıyor. o bölge'de yeni bir pist yapılmalı ilgi var çünkü 324 bin seyirci gerçekten iyi bir rakam.

    yarışa gelirsek, çok sıkıcı bir yarıştı. pist yapısı gereği zaten pist üstünde geçiş anlamında gerçekten pilotların aşırı zorlandığı bir yarışta, max'ın vettel'i pist üstünde geçmesinden sonra ferrari için yarış tam bir kabus oldu. üstüne leclerc tam vettel'e çok yaklaşmışken takımdan geçiş için izin istemişken takım emri ile yavaşla komutundan sonra yavaşlamak zorunda kaldı. şimdi vettel efendi geçen sene raikkonen benden yavaş söyleyin yol versin derken iyi de kendin aşırı yavaşken takım arkadaşına neden çelme takılmasına ses etmiyorsun? bu olay vettel'e eksi yazar. zaten ferrari sevenlerince çok desteklenmeyen vettel bundan sonra iyice destek kaybeder. ferrari'nin yerinde olsam iyice özgüveni kaybolan vettel yerine geleceğin parlayan yıldızı verstappen'i mercedes kapmadan transfer ederim.

    mercedes yine mercedes gerçekten. yok sezon öncesi testlerde ferrari daha iyiymiş falan filan derken adamlar yine tipik bir alman genlerini kullanıp herkesi terse yatırdılar. bu takımı yenmen için kusursuz olman lazım, hiçbir yerde hata yapmaman lazım ne pistte ne de grid'de.

    bunun dışında redbull için honda motoru umut vaat ediyor. geçen seneden beri redbull'un devamlı reno motorunu eleştirip ve sonunda honda motoruna geçmesi, reno'nun biz yatırımı arttırıyoruz pişman olacaksınız lafları...
    fransızlar sinirden ölüyordur, redbull hızlanmış ; reno ise çökmüş gözüktü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın