resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 19005
    fatih terim başkan olmalı diyen ilk kişiyim. evet bunu yazdığım entrylerim halen duruyor. fakat bugün gördüğüm manzara çok farklı. başkan olma hayallerini en az 7 yıl, evet yedi yıl ertelemeli. çünkü şu anda bütün muhalif medya, fatih terim’e saldırıyor. amaçları belli, fatih terim’i zayıf düşürmek.

    işin garip yanı, bu saldırılar ortak bir mahfilde alınmış karar sonucu yapılıyor. bu o kadar net ki inanamazsınız. gerek beşiktaş gerek fenerbahçe, hatta trabzonspor kuklası yazar, yorumcu ve muhabirleri söz birliği etmişçesine fatih terim’in bizzat kendisine saldırıyor. düşünün a spor dünkü bir programda, fatih terim’in galatasaray’a geldiği tarihten itibaren yaşadığı tüm olumsuz olayları tek tek saydı ve fotoğraflarıyla birlikte gösterdi. hem de “fatih terim’in vukuatları ve hırçınlıkları” başlığı altında.

    çok garip olaylar oluyor şu anda. bence fatih terim’in sinirleri çelik gibi olmalı. o’nun sinirlerini bozarak ceza aldırmak ve galatasaray’ın oluşturduğu mükemmel kadroyu dağıtmak istiyorlar.

    bence hatay’daki trübünlerin yaptığı da aynı şekilde planlanmış bir tahrikti. onların gerçek hatay taraftarı olduğuna inanmıyorum. sırf o tahriği yapmak için oraya gelmiş fenerli ve beşiktaşlı grup olduğunu düşünüyorum. fatih hoca’nın sükunetini koruması çok iyi oldu.

    şu anda kurduğu takım türkiye ligi’nin üzerinde. bir de yaz transfer sezonunda takviyeler yapacak. yaş ortalamamız da çok iyi. bütün bunlar gösteriyor ki önümüzdeki yedi yıla yine ambargo koyacak galatasaray ve bunu fatih terim vasıtasıyla yapacak. yani yeni bir 1996-2000 rüzgarı esiyor. işte tüm gayeleri bu rüzgarı dindirmek. aynı şeyi 2013/2014 sezonunda yaptılar. önce verdikleri cezalarla sinir uçlarıyla oynadılar sonra da ünal aysal ile aralarını bozup milli takıma transfer ettiler. şu anda milli takıma almaları imkansız gibi. çünkü hem kovulma olayı, hem tazminat olayı hem de taraftarın müthiş sahip çıkması nedeniyle taraftara verdiği söz nedeniyle bu ihtimal sıfır. bu nedenle fatih terim’in sinirlerini bozarak zayıf düşürmeye çalışıyorlar.

    şartlar ne olursa olsun fatih hoca’mın sakin kalmayı başarması gerekiyor. tepkisi tabi olacak ama sınırlarını çok iyi çizmesi gerekiyor. uzun vadede bunun büyük yararını görecek ve de göreceğiz.

    yaz transfer sezonunda yapılacak yerli ve yabancı üç-dört takviye ile müthiş bir çıkış yapacağımızdan şüphem yoktur.

    yolumuz açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın