• 771
    elinde 15 milyon euro var takımında forvet yok deli gibi forvet arıyorsun hemde ara transfer dönemi,dönemin kapanmasına 3 gün kaldı seni o transfer masasında tabiki soyup soğana çevirmeye çalışıcaklar.yapacağınız belliydi 4 ocak transfer tahtası açıldı en geç 7-8 ocak'a ilk forvet getirilir,taraftarda bir rahat nefes alırdı sonra diğer forvet için başlardın pazarlıklara elinde güçlü olurdu.
    kemal sunal'ın bir filminde hani pişen tavukları görüp ekmekle cama banar resmen o duruma geldik ama kemal sunal'ın parası yoktu bizim var ona rağmen bu hale geldik yazık ya valla! alıcaz,alıcaz,çabalıyoruz,çalışıyoruz vs vs... gibi laflar artık benim bir kulağımdan giriyor ötekinden çıkıyor alın abi alın bugün çıkmış başkan konuşuyor forvet listesini 4-5 indirdik çalışmalarımız sürüyor.daha yeni mi ? 3 gün kalmış.
    ne desek boş 8 aydır buna benzer bir sürü yazı yazıldı.ben yönetici olucam galatasaray'da ya da bir klüpte yaz transfer döneminde forvet işini bitiremeyeceğim oturur en geç aralık'ta forvetlerle sözleşirim biter gider bu iş insanda biraz utanmada olur ya oyuncuyu almaya gidip alamıyorsun geliyorsun röportaj veriyorsun akıl alır gibi değil.çok iyi karşıladılar falan filan ne yapacak pato niye geldin diye trip mi atıcak ayıp olmasın diye yemek yiyip yollamışlar koskoca galatasaray'ı ne hale soktular ya!
App Store'dan indirin Google Play'den alın