• 704
    cok buyuk ihtimalle forvet transferi yapmadan kapatacagız. olaya bastan baslarsak forvetin daha transfer sezonunun acıldıgı ilk gun gelmesi lazımdı. o oldu şu oldu gectim hepsini. yönetim sınıfta kaldı bu konuda belki de olası basarısızlık durumunda kendi ayaklarına sıktılar.

    yonetilemeyen konu su; once satıp sonra almaya calısınca dunyaya umulmadık bariyerler cıkıyor karsına ıste, acgoz gibi bekleyen menajerlerin eline dusuyosun. su saatten sonra da bu surec boyle olacak. her gittigimiz ısım 1 istiyorsa iki isteyecek, tek biz takip etmiyoruz ya da her kulübün profesyonelleri bizim abdurrahim albayrak gibi kisiler degiller.

    elimizde 14 milyon € var, simdi harcayamazsan yaz transfer sezonunda harcayamıyosun, ara transfer sezonunun bitmesine ise 6 gun kalmıs.

    ya menajerleri zengin edecegiz, ya transfer yapmayacagız. ben yapılmaması yonundeyim. yanlıs anlasılmasın bu is buraya kadar sarkarsa olacagı buydu daha fazla ellerine yuzlerine bulastırmasınlar ve mayıs ayında gitmeleri icin bir sebeb daha olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın