• 20
    dursun aydın özbek yönetimi galatasaray tarihinin görmüş olduğu açık ara en başarısız yönetimdir. kolbeinn sigthorsson, kevin grosskreutz gibi kepazelikleri geçtim, sadece şu olay bile mali açıdan ibra edilmemesine yeterliydi, ama akladılar maalesef, yapanın yanında kaldı.

    --- alıntı ---

    galatasaray mali genel kurulu'nda e-spor yöneticisi serhat özbek'in 48 gece yaptığı konaklama masrafını kulübe fatura etmesi büyük tartışmalara neden oldu.
    yayınlanan sunumda, "e-spor yöneticisi serhat özbek'in 150€ fiyatla aralıksız 48 gece konakladığı, tüm ekibin 38.102 tl ekstra harcamaları ile birlikte toplam 109.204 tl'lik tutarın galatasaray sk'ya fatura edildiği saptanmıştır" ifadeleri yer aldı.

    --- alıntı ---

    yok neymiş, fernando'yu, maicon'u, mariano'yu getirmiş, o sayede şampiyon olmuşuz. ffp'den ceza aldık yahu bu adam yüzünden, az kalsın men ediliyorduk. kardeşi mehmet özbek dahil birçok akrabası ve arkadaşı galatasaray üzerinden fayda sağladı bu adamın, galatasaray'ın taşınmazlarını* yok pahasına peşkeş çekti. bir dolu aklı başında taraftarın olduğu galatasaray sözlükte hala savunanı olması beni çok şaşırtıyor açıkçası. ama kesin ibrahimovic'i getirirdi değil mi? yıllık ücreti 10-15m euro olsun, ne farkeder, battı balık yan gider...
App Store'dan indirin Google Play'den alın