• 624
    sezon öncesi transfer döneminde yaptığımız yanlışların beş beterini yaşadığımız dönem.

    sezon başı doğru planlama yapılabilseydi ligin açık ara en iyi 11'i bizde olurdu. sezon öncesi transfer döneminde yaptığımız hatalardan kaynaklanan bazı eksikler, skandal hakem kararları ve fenerbahçe maçında yaşananlar ilk yarı itibarı ile belimizi büktü. peki biz, hepimizin malumu olan eksikleri ara transfer döneminde ne kadar giderebildik? bir tane de olsa, sadece ayakları da olsa en azından bir santraforumuz vardı ama şimdi hiç yok; stoper rotasyonumuz sıkıntılıydı şimdi daha da sıkıntılı; kanatlarda pasör oyuncu eksiğimiz vardı rodrigues'i sattık yerine kimseyi koyamadık ve en önemlisi de kadromuz dardı şimdi daha da dar.

    bu kadar olumsuzluğa rağmen biz hala şampiyonluğun en önemli adaylarındanız ama ara transfer döneminde başakşehir kadrosunu güçlendirirken galatasaray kadrosu daha da daraldı arkadaşlar.

    son olarak ne yazıkki galatasaray'ın çok net en az 2 santrafora ihtiyacı varken hasan hoca ankaragücü maçı sonrası sanki sevindirici bir şey paylaşıyormuş gibi en azından 1(bir) santrafor alacağımızı müjdeledi!

    hepimize hayırlı uğurlu olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın