resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5570
    maicon'a, ahmet'e, mariano'ya, ömer'e, fernando'ya, feghouli'ye, belhanda'ya, hatta bence muslera'ya ve sözleşmesi uzayacak ise donk'a yapılan/yapılacak olan teklifleri devre arası ya da yaz transfer dönemi ayırt etmeksizin değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum; çünkü bu oyuncuların ya performansları yetersiz, ya maaşları yüksek ya da zaman ilerledikçe bonservis kazandırmayacak ölçüde yaşları fazla. dolayısıyla da bir kez bulduğunuz bir teklifi ikinci kez bulabileceğinizin garantisi yok. hocanın da aynı şeyi düşündüğünü düşünüyorum. rodrigues'in satışı da biraz bunu gösteriyor sanki. bonservisi bence 11-12 milyon bandında olması gereken rodrigues'i 9'a bırakmamızın nedeni, rodrigues'in performansının geçen sezona* oranla ciddi şekilde düşmesi ve ikinci bir 9 milyon şansımızın olmayabileceğinin düşünülmesi idi gibi geliyor bana.

    bu bağlamda, her ne kadar kendisine en nefret duyulan zamanlarda dahi günah keçisi ilan edilmesinin yanlış olduğunu düşünenlerden olsam da, bâzı defoları olmasına rağmen kendisini modern bir orta saha olarak görsem de, aldığı maaş düşünüldüğünde ve avrupa takımlarının bu maaşı kolay kolay karşılamak istemeyecekleri göz önünde bulundurulduğunda, belhanda'nın en azından zarar edilmeden satılmasının yararlı/gerekli olduğu kanaâtindeyim. kendisi, 10 milyona satılması hâlinde kendisi için ödediğimiz bonservisi çıkaracak olan bir oyuncumuz ve bu seviyelerde bir teklife de hayır diyeceğimizi sanmıyorum.

    ayrıca, kadro revizyonu hususunda hocanın daha önce verdiği demeçleri de bi' hatırlarsak, uefa avrupa ligi'nin çok da umursanmadığını anlarız sanırım; bence de doğrusu bu zâten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın